ConciergeNodig.nl stapt in als GOUD SPONSOR bij Honsbeek Media

Met veel trots maken wij bekend dat ConciergeNodig.nl is ingestapt als GOUD SPONSOR bij Honsbeek Media. Dankzij onze sponsors kunnen wij sport en evenementen blijvend promoten.

Conciergenodig.nl heeft de geschikte concierge voor uw bedrijf!
Bent u op zoek naar dé perfecte conciërge?, dan bent u aan het goede adres! Conciergenodig specialeert zich niet alleen in het professioneel schoonmaken van diverse locaties, maar wij kunnen ook zorg dragen voor een tijdelijke functie van conciërge om uw team te ondersteunen en/of tijdelijke vervanging te regelen. Deze kunnen op diverse locaties ondersteuning bieden in het geval van kort- of langdurige afwezigheid van uw vaste werknemer in deze functie. Onze conciërges zijn flexibel en passen zich aan naar de eisen van uw bedrijf, school of de door uw opgegeven, gewenste locatie.

Bent u benieuwd naar onze enthousiaste conciërges en wat deze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken, welke van toepassing kunnen zijn binnen uw bedrijf. Congiergenodig.nl is van maandag tot vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00!

T: 071-5214688
E: info@conciergenodig.nl