Crosby terug bij het Leidse DIOK

Zijn vertrek als aanvoerder bij Hilversum werd begin deze week bekend gemaakt. Nu wordt echter duidelijk dat Leidenaar Chez Crosby terugkeert bij zijn oude club RC DIOK. De indrukwekkende tweede rijer gaat daar de gelederen van de hoofdselectie versterken.

De Zuid-Afrikaanse Crosby, die ruim 20 caps in het Nederlands team op zijn naam heeft, is blij dat hij in Leiden gaat spelen. “Ik ben natuurlijk een Leidenaar. Voor mijn eigen rugby ambities was het destijds de beste keus om in Hilversum te gaan spelen. Ik heb daar goede jaren gehad, maar als inwoner en ondernemer van deze mooie stad was het nu tijd om hier te gaan spelen. In de top van de Ereklasse wordt inmiddels prachtig rugby gespeeld. Dat is in Leiden duidelijk niet anders. En wat is er nu mooier dan uitkomen voor het team van je eigen stad?

DIOK-voorzitter Cees Ahsmann is verheugd met de komst van Crosby. “Ik kijk uit naar aankomend seizoen waar we onze landstitel gaan verdedigen. Ik ben blij dat Chez terug is in de gelederen van DIOK. Door zijn terugkeer wordt ons al enorm sterke voorwaartsen pack alleen nog maar lastiger te verslaan door de concurrentie.”

Bron: DIOK Facebook pagina