FC Boshuizen wint weer en blijft koploper volgen

FC Boshuizen heeft gistermiddag in Zuid-Scharwoude de uitwedstrijd tegen LSVV gewonnen met 0-2, het waren Adsalmis en Sinteur die de doelpunten maakte voor de Leidenaren. Met inmiddels 16 wedstrijden gespeeld staat FC Boshuizen netjes op de 2e plaats met drie punten achterstand op koploper JOS Watergraafsmeer. Volgende week speelt FC Boshuizen thuis tegen FC Uitgeest de nummer vier in deze 1e klasse A.

Hoe staat het er verder voor op dit moment met het Leidse voetbal
Met DoCos en UVS hebben we twee ploegen die in de 2e klasse C van het zaterdagvoetbal spelen. UVS begon sterk aan de competitie maar is inmiddels gezakt naar de 4e plaats en staat inmiddels al 5 punten achter op koploper Voorschoten’97 en zag de 1e periode al aan hun neus voorbij gaan en ook in de 2e periode speelt UVS geen rol van betekenis, de andere Leidse ploeg in deze klasse is DoCos, zij hebben de grootste moeite om punten te pakken en zijn inmiddels al afgezakt naar plek 12 en zal zeker beter gaan voetballen om degradatie te ontlopen.

Sporting Leiden zaterdag doet het goed in de 3e klasse A met een 3e plaats, al is het gat naar nummer één Van Nispen wel enorm met 12 punten, Lugdunum speelt ook in deze klasse en staat met 26 punten op een 5e plaats. Sporting Leiden zondag doet het ook goed in de 3e klasse van het zondag voetbal en staat netjes op een 2e plaats met 3 punten achterstand op koploper DIOS.

In de 4e klasse A van het zaterdagvoetbal is LSVV’70 de hoogst geklasseerde ploeg met een 4e plaats en 13 punten achterstand op koploper Aarlanderveen. Roodenburg vinden we terug op een 10e plaats en Football Factory is de hekkensluiter in deze klasse met slechts 6 punten uit 15 wedstrijden.

Bron: Leiden Amateur Voetbal