Honsbeek Media lanceert exclusieve website voor het Leidse Voetbal

Waarom LeidseVoetbal.nl? ik ben zelf opgegroeid met het Leidse voetbal, heb wedstrijden gezien van UVS in de hoofdklasse zondag, Roodenburg met spelers als Glenn Helder, Patrick Kamperveen, Marcel v/d Burg, maar ook de mannen als Hans en Herman van Marwijk, Barry Dubbeldeman bij DoCos, of wat dacht u van Cees van Tongeren, Henk de Cler en Marcel IJzendoorn bij Lugdunum.

Mijn eigen vader heeft nog met Roodenburg om het kampioenschap van Nederland gespeeld, weliswaar als invaller maar dit was in de tijd dat Mat Keereweer in de goal stond en spelers als Sam den Os, Piet Polanen en Cor Pennenburg de kleuren van de blauw zwarten verdedigde, oftewel het Leidse voetbal is mij met de paplepel ingegoten.

Daarom heb ik besloten om met mijn bedrijf Honsbeek Media het platform Leidse Voetbal te lanceren, een platform waarin we met alle Leidse clubs willen samenwerken om extra aandacht te generen voor het Leidse voetbal, wij kunnen vanuit eigen beheer voetbalwedstrijden opnemen, foto’s maken en bij hele belangrijke wedstrijden live uitzendingen verzorgen, oftewel het complete multimedia pakket.

Het is natuurlijk fantastisch om te lezen over Leids voetbal, maar om het te zien is natuurlijk nog veel leuker om foto’s, video’s en live te kijken.

Zonder steun van de Leidse voetbalclubs en het bedrijfsleven is het onmogelijk om een uniek platform neer te zetten voor het Leidse voetbal en daarom gaan wij ervoor om bedrijven en Leidse voetbal clubs geïnteresseerd te krijgen om het platform Leidse Voetbal te steunen, door de steun kunnen wij veel promotie verzorgen voor het Leidse voetbal.

Wilt u als redactielid wat betekenen voor LeidseVoetbal.nl dat kan natuurlijk ook, meld u dan snel aan via honsbeekmedia@gmail.com

www.leidsevoetbal.nl