Kaartverkoop Lugdunum – ADO Den Haag van start

Eredivisieclub ADO Den Haag start op 1 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen Lugdunum in Leiden. Om 14.30 uur is de aftrap in de Kikkerpolder(Oegstgeesterweg 2). Het is dan bijna twintig jaar geleden dat er voor het laatsteen profclub in Leiden speelde. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Het inmiddels verdwenen LFC was op 23 mei 1998 de laatste Leidse vereniging dat een team uit het betaald voetbal op bezoek kreeg. Feyenoord was toen de tegenstander. Op 11 mei 1994 kreeg Lugdunum zelf nog een profclub op bezoek. Toen werd er gelijk gespeeld (1-1) tegen Volendam. In 1944 speelde Lugdunum al eens tegen de club uit Den Haag. Het werd toen 3-4 voor ADO.

Het bezoek van ADO Den Haag aan de Kikkerpolder past bij de ontwikkeling die Lugdunum doormaakt. Afgelopen zomer werden de tribune en kleedkamers van de Leidse voetbalvereniging opgeknapt en aan het begin van het seizoen werd het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen. Het vlaggenschip werd kampioen in de derde klasse en kan zich weer een serieuze speler in het Leidse voetballandschap noemen. Ook wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de jeugdafdeling en van het vrouwenvoetbal.

Kaartverkoop
De voorverkoop start op 9 juni bij de volgende verkooppunten:
Hendo (Marnixstraat 9A, Leiden)
De Zwarte Wolf (Lange Mare 104A, Leiden)
LVV Lugdunum, op zaterdag 17 en 24 junitussen 14.00 en 17.00 uur(Oegstgeesterweg 2,
Leiden)
In de voorverkoop kosten kaarten 7,50 euro. Op 1 juli zijn ze 10,00 euro aan de
kassa van het Lugdunum terrein. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.

VIP-pakket
Er zijn ook VIP-pakketten beschikbaar. Deze bestaan uit vijf VIP-kaarten. Daarvoor krijgt men een mooie plek op de tribune, een buffet en drank en toegang tot de speciale VIP-ruimte waar na afloop ook de spelers, trainers en begeleiders van zowel
ADO Den Haag als Lugdunum rondlopen. Kosten hiervoor zijn 500,- euro. Aanmelden kan via Justo Rumling (j.rumling@lugdunum.nl)