Mannen van Diok 1 steunen Hospice Xenia met rugby hunk kalender

Leiden, 18 oktober 2018. De spelers van de Leidse rugbyclub DIOK hebben de handen ineengeslagen om geld in te zamelen voor Xenia Hospice, een hospice waar ernstig zieke jongeren en jongvolwassenen tussen de ca. 16 en ongeveer 40 jaar terecht kunnen als intensieve verzorging thuis niet meer mogelijk is.

DIOK en Xenia Hospice
Rugbyclub DIOK heeft als kernwaarden doorzetten, respect, kameraadschap, betrokkenheid en onbaatzuchtigheid. Waarden die ook van toepassing zijn op Xenia en haar (tijdelijke) bewoners (https://www.xeniahospice.nl/zorg-bij-xenia/wat-biedt-xenia ). Bovendien zitten de spelers van het eerste team in dezelfde leeftijdscategorie, iets wat die verbondenheid nog groter maakt. Een DIOK Hunk kalender kost 10 euro. Dit bedrag wordt 100% beschikbaar gesteld aan Xenia.

DIOK
De Rugby Club D.I.O.K (Doorzetten Is Onze Kracht) Leiden is op 28 maart 1971 opgericht. Na een snelle en succesvolle groeifase promoveerde DIOK in het seizoen 1975-1976 naar de Ereklasse (hoogste niveau) van de nationale rugbycompetitie, waaruit de club sindsdien niet meer is weggeweest. Op dit moment is het eerste team van DIOK ongeslagen. Het is fair om te zeggen dat DIOK een van de drie favorieten voor het landskampioenschap is. Daarom is het nu het moment om een succesvolle Rugby Hunk aan de muur te hangen!

Reserveer nu jouw kalender
De DIOK Heren 1 kalender kon wel eens de meest begeerde mannenkalender van 2019 worden. Rugby Hunks kleden zich (deels) uit voor het goede doel en dat levert spectaculaire beelden op. Zorg dat je deze kalender niet misloopt en koop gelijk dit unieke stuk in als sinterklaas- of kerstcadeaus voor je vrienden en familie! De meest begeerde mannenkalender kan je nu al reserveren via deze pagina: https://doneren.xeniahospice.nl/evenement/diok-kalender-2019 .

Kopen in de winkel
Op dit moment wordt de kalender geproduceerd en zijn de fotoshoots in volle gang. Vanaf de tweede helft van november zijn de kalenders te koop bij onze verkooppunten:

• Rugbyclub DIOK, Smaragdlaan
• Frank’s Bloemensjop, Lange Mare 70, 2312 GS Leiden. Open maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00
• Sports Café The Duke of Oz, Oude Singel 2, 2312 RA Leiden,
Openingstijden: https://www.thedukeofoz.nl/location/