Marshall Milroy nieuwe technisch directeur en hoofdcoach bij RC Hilversum

Rugbyclub Hilversum kondigt met gepaste trots Marshall Milroy aan als technisch directeur en hoofdcoach van rugbyclub Hilversum

Marshall Milroy was sinds 2016 Rugby Head Coach van het NSW Waratahs Men’s 7’s Program (Australië). Daarnaast was hij Skills Consultant en Head Coach van de Manly Marlins die in de Shute Shield competitie in New South Wales (Australië) uitkomt.

Als speler heeft Marshall zijn sporen in het rugby ruimschoots verdiend, bij onder andere Waikato Chiefs (NZ), de NSW Waratahs (Aus), Gaillac Rugby (Fr.) en als 7s International voor Australië.

Hij is de afgelopen maanden reeds actief geweest bij Rugby Club Hilversum als consultant. Zo heeft hij recent bijgedragen aan het nationaal kampioenschap 7s van Rugby Club Hilversum.

Als Technisch Directeur zal hij zich inzetten voor alle senioren teams, daarnaast zal hij in samenspraak met het bestuur het beleid bepalen voor de ontwikkeling van de jeugd bij Rugby Club Hilversum.

Marshall Milroy, Technical Director Rugby Club Hilversum: “This is a fantastic opportunity and I am looking forward to working closely with players and board members of Rugby Club Hilversum to nurture and develop not only our youth of tomorrow but also provide my expertise and value to the senior playing groups!
I am excited to be a part of the club and really looking forward to the season ahead!”

Marshall volgt de huidige speler/coach Marcus Holden op. Marcus blijft als speler verbonden aan Rugby Club Hilversum.

Wieger Schotanus, Voorzitter Rugby Club Hilversum: “Marshall heeft de afgelopen maanden indruk gemaakt door zijn technische skills en zijn passie voor het rugby. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om de komende tijd vorm te geven aan de sportieve ambities van Rugby Club Hilversum en heten hem van harte welkom bij onze club.”

Bron: RC Hilversum Facebook