Online Inschrijving ‘Open Stedendriehoek’ Open

De online inschrijving voor de eerste NDB Ranking van dit seizoen is open. Zoals vorig jaar ook al het geval was kunnen de heren A en dames zich alleen op deze manier inschrijven. Dit geeft de NDB de mogelijkheid om de loting en de tijdsplanning vooraf te maken.

De loting en de starttijden worden op de zaterdagavond 14 september uiterlijk om 21.00 uur gepubliceerd. De spelers dienen op de dag zelf een spelerskaart op te halen waar de speeltijden op staan zodat ze precies weten wanneer en waar ze in actie moeten komen. Deze kaart graag direct bij binnenkomst ophalen, maar te allen tijde minstens een half uur voor je starttijd.

Je kunt je inschrijven via deze link. Gevraagd wordt om de naam, geboortedatum, e-mailadres en NDB nummer. Je kunt je ook zonder NDB nummer inschrijven, maar dan kun je geen punten verdienen voor de ranking. Een NDB nummer kun je tijdens het toernooi ook nog aanvragen aan de wedstrijdtafel. Neem hiervoor altijd je lidnummer mee van jouw lidorganisatie. Wij zorgen vervolgens dat je punten verwerkt worden. Wil je je NDB nummer weten? Stuur dan een mail naar .

De inschrijving is alleen geldig als je online betaald hebt en als je een bevestigings e-mail hebt ontvangen.

Online inschrijven voor de Open Stedendriehoek | 15 september 2019 | DVS

Online inschrijven klik op deze link!

Tot wanneer?
De inschrijving blijft open tot zaterdagmiddag 14 september 15.00 uur.

Kosten?
De kosten zijn €10,- voor de inschrijving en €0,75 transactiekosten.
De transactiekosten komen ten goede aan het het bedrijf achter de online inschrijving. 

Publicatie loting?
De loting, inclusief een lijst met starttijden, wordt uiterlijk zaterdagavond 14 september om 21.00 uur gepubliceerd.

Spelerskaart ophalen?
Op de locatie aan de wedstrijdtafel. Bij voorkeur direct bij binnenkomst, maar in ieder geval minstens een half uur voor jouw starttijd.

Waar?
Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2
7203 AA Zutphen

De wijze van inschrijving voor de categorieën Heren B, Junioren, Aspiranten, Meisjes, Paradarters en Specials blijft hetzelfde: vul een inschrijfbriefje in op de locatie!  

Bron: Nederlandse Darts Bond