Springer StucDesign stapt in als bronze sponsor

Met veel trots kondigen wij aan dat Springer StucDesign uit Leiden is ingestapt als Bronze sponsor bij Honsbeek Media, Springer Stucdesign houdt zich sinds 2001 actief bezig met decoratief stucwerk en betonsire. Wij maken o.a luxe badkamers en vloeren, tijdloos en naadloos. Dit doen wij met Mortex, Microtopping en PM Lisse. Ook maken wij maatwerk bladen, tafels en spoelbakken en eigenlijk alles wat u wil en in de afmeting die u maar wilt!

Stucdesign voor een unieke look
Op het gebied van decoratief stucwerk doen wij o.a het aanbrengen van metallics en effectwanden, verouderingstechnieken, kalkeverven en diverse soorten stucmarmers. Alles kan in overleg met de klant gerealiseerd worden en desgewenst gaan wij samen met u kijken naar wat het beste bij uw wensen past. Wij beschikken over een leuke showroom waar wij u komen informeren en adviseren in zowel kleur als afwerking, eventueel in samenwerking met 1 van onze stylisten.

Meer informatie is te vinden op https://www.springerstucdesign.nl


Door ondersteuning van sponsors kunnen wij regelmatig ”extra” items maken van sportwedstrijden en evenementen. Daarom zijn wij Pascal Springer van Springer StucDesign ook zeer dankbaar voor zijn sponsoring, een compleet overzicht van onze sponsors is hier te vinden.