THE DIOK LADIES! Beste speler: SARAH NIGGEBRUGGE

En voor de winnaar van de laatste prijs voor het seizoen 2018/2019, introduceren we Sarah Niggebrugge … die de beste speler prijs heeft gewonnen.

Sarah debuteerde dit seizoen bij Diok al was zij natuurlijk wel al een bekend gezicht voor de club! Gespeeld te hebben bij de Bassets bracht Sarah ons team ervaring en een hoge standaard van kwaliteit in de back line. Haar geweldige looplijnen, side steps die de tegenstander gedesorienteerd achterliet en vooral die heerlijke last minute tackles die ons redde van vele tries. Sarah haar spel maakte het rugby van een top level op onze Diok velden waar velen van genoten hebben. We kijken er naar uit om Sarah weer veel tries te zien maken komend seizoen in de mooiste kleuren blauw en geel!!

DD: Vorig seizoen was na vele jaren rugby spelen jouw eerste seizoen dat je speelde voor diok. Wat is de reden dat je nu de keuze maakte om over te stappen? En hoe voelt het om eindelijk thuis te spelen?
Sarah: Goed verwoord; want ja het voelt zeker als thuiskomen! Zoals ik al zei was mijn beste moment om in dezelfde kleuren als mijn broers en vriend te spelen. Familie is alles voor mij en dat is wat DIOK letterlijk en figuurlijk voor mij betekent! Ik heb een fantastische tijd gehad bij de Bassetsbabes, zoveel geleerd en meegemaakt waar ik dankbaar voor ben en ik mis de Bassetsbabes natuurlijk ook! Maar die band zal ook altijd blijven bestaan, dat is juist het mooie aan rugby, zo’n samengevoel en elkaar het beste gunnen! Ik heb nu al zoveel zin in volgend seizoen!

DD: Wat verwacht je van het komende seizoen?
Sarah: We zijn ontzettend gegroeid afgelopen jaar; in ons spel maar ook in ons teamgevoel en ik denk dat dat ons de motivatie oplevert om ons als team te blijven ontwikkelen! Ik hoop weer een stapje dichterbij de ereklasse te komen! Een doel voor mijzelf is om te leren kicken haha dat is iets waar nog veel te behalen is voor mij!!!
#Diokdames #damesrugby #diok #leidensport #leidenrugby #damessport #altijdsamen #jointhefamily #giveourballsatry