Topweekend voor heren van ZVL-1886

De heren van ZVL-1886 hebben dit weekend goede zaken gedaan in de heren eredivisie, wisten zij gisteravond de nummer vier Polar Bears uit Ede met 9-8 verslaan, afgelopen avond wonnen ze ook met 6-4 van UZSC de huidige nummer twee van de eredivisie. Gisteren ging het redelijk gelijk op in Zwembad de Zijl en stond het aan het begin van de 4e periode op een gegeven moment 7-7, maar waren het uiteindelijk Jasper Haasnoot en Stan van Ruiten die de thuisploeg op een 9-7 voorsprong brachten, Tom de Weerd deed nog wat terug voor de Polar Bears 9-8, maar daar bleef het dan ook bij, en dus een heerlijke overwinning op de nummer vier.

Perfecte start is de basis voor de winst 
Ging het gisteren nog gelijk op tegen de Polar Bears vandaag was alles anders in zwembad de Zijl, direct in de 1e en 2e periode kwam ZVL-1886 fel uit de startblokken en nam een voorsprong van 4-1, vervolgens knokte de ploeg uit Utrecht zich terug naar een 5-3 tussenstand maar in de laatste periode periode wist de Leidse ploeg de overwinning veilig te stellen met een 6-4 overwinning.

Een fantastisch weekend voor de Leidenaren die inmiddels zijn opgeklommen naar de 6e plaats in de eredivisie.

Goals ZVL-1886 vs Polar Bears: Tom Nederend 2, Stan van Ruiten 2, Mark Visser 2, Jasper Haasnoot, David Spijker, Yannick van den burg.
Goals ZVL-1886 vs UZSC: Stan van Ruiten 2, Omar Qachach 1x, David Spijker 1x, Wouter Kuijt 1x, Jasper Haasnoot 1x

Waterpolo op Honsbeek Media is powered by: Seles Design