UVS vrouwen winnen de topper in 3e klasse C tegen Reiger Boys vrouwen 2.

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft voor UVS VR1 en vooraf beloofde het al een kraker te worden! Beide teams hebben echt alles gegeven en waren dan ook echt aan elkaar gewaagd. Het was een spannende en leuke wedstrijd om naar te kijken. Aan beide kanten werden veel kansen gecreeërd en de keepsters hebben allebei hun kwaliteiten laten zien en hebben prachtige reddingen gemaakt! Met veel doorzettingsvermogen en ook wel een beetje geluk viel uiteindelijk in de tweede helft het eerste doelpunt, gemaakt door Monica Hoogendam. En uiteraard werd dat uitbundig gevierd door het hele team!
Het tweede doelpunt werd gemaakt door Anne-Sophie Bakker na een prachtige voorzet door Mirjam Gerling. Zij wist de keepster uit te spelen en zag dat Anne-Sophie vrijstond, die de bal zo in het net kon tikken.
Al met al was het voor speelsters én toeschouwers een hele leuke wedstrijd, we kijken nu al uit naar de return in april 2019 in Heerhugowaard!
UVS VR1 gaat als ongeslagen koploper de winterstop in en wil de tweede seizoenshelft deze winnende trend voortzetten. Reiger Boys VR2 moeten nog twee wedstrijden inhalen, maar laten natuurlijk de tweede plaats in de competitie niet los!

Klik hier voor het complete fotoalbum van deze wedstrijd gemaakt door Rianne Wolsink

Tekst/foto’s: Rianne Wolsink