Uw reclame in content van Honsbeek Media?

Honsbeek Media deelt berichten van diverse landelijke sportbonden zoals The Dutch Basketbal League, rugby.nl, de KNZB, de Nederlandse Darts Bond, de Nederlandse Tafeltennis Bond en Basketball.nl

Daarnaast proberen we ook zelf regelmatig bij diverse sportwedstrijden en evenementen aanwezig te zijn, maar net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften, omroepen) moet ook Honsbeek Media kosten maken om zijn content te maken. (nieuwsberichten, video’s, foto’s en livestream) Omdat Honsbeek Media vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle Honsbeek Media content, biedt Honsbeek Media de content gratis aan. Honsbeek Media is daarom afhankelijk van sponsors om ook in de toekomst gratis content te blijven bieden. Honsbeek Media is blij met hun steun en daarom bieden wij onze sponsors altijd een mooie reclame pakket.

Wij werken met vaste sponsorpakketten GOUD, ZILVER en BRONS en vanaf het nieuwe seizoen (2019/2020) kunt u ook een sport naar keuze sponsoren (basketbal, rugby, tafeltennis, waterpolo en voetbal) uw reclame is dan zichtbaar bij alle nieuwsberichten en video’s van deze betreffende sport.

Het is natuurlijk ook mogelijk om Honsbeek Media in te huren om uw sportwedstrijd of evenement onder de aandacht te brengen, wij verzorgen verslag, videoverslag, fotoverslag of livestream.

Heeft u interesse in een samenwerking met Honsbeek Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons via honsbeekmedia@gmail.com