Voorbereiding ZZ Leiden in België, Duitsland en Italië

De selectie mag dat nog lang niet compleet zijn, toch zijn de wedstrijden van ZZ Leiden in de voorbereiding inmiddels bekend. Op zaterdag 31 augustus speelt ZZ Leiden in de eigen vijf meihal een oefenwedstrijd tegen Filou Oostende, vervolgens staat op maandag 2 september de uitwedstrijd tegen Filou Oostende op het programma, op dinsdag 3 september gaat er geoefend worden tegen Kangoeroes Basket in Mechelen, op donderdag 5 september komt Kangoeroes Basket naar Leiden, dan is er een kleine break van 5 dagen en speelt ZZ Leiden op 11 september een uitwedstrijd tegen het Duitse Hamburg Towers, op 15 september komt Apollo Amsterdam op visite in Leiden en vervolgens maakt de ploeg de overstap naar Italië en spelen ze op dinsdag 17 september tegen Novipiù Casale Monferrato en op woensdag 18 september staat er een wedstrijd tegen Grissin Bon Reggio Emilia op het programma.

Op zondag 22 september staat de eerste ”echte” wedstrijd op het programma als ZZ Leiden het in Zwolle gaat opnemen tegen Landstade in de strijd om de SuperCup.

Op zaterdag 28 september start voor ZZ Leiden de competitie met een uitwedstrijd tegen Feyenoord Rotterdam, een weerzien met oud coach Toon van Helfteren.