Zorg en Zekerheid Leiden Basketball opent seizoen in Brasserie Park Leiderdorp (VIDEO)

Afgelopen avond was in het Brasserie Park in Leiderdorp de traditionele seizoensopening van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Deze avond stond in het teken van de presentatie van de nieuwe selectie en de leden van de ZZ Leiden businessclub konden genieten van een heerlijk buffet en een drankje verzorgd door het Brasserie Park.

Ook was er een speciaal moment waarbij Gerry v/d Vliet in het zonnetje werd gezet, zij was 10 jaar lang de teammanager van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball 1. Maar liet voorzitter Marcel Verburg weten, ze was meer dan dat! Autopech, (Ja om 3 uur midden in de nacht), bezoekjes aan de huisarts, of gewoon de volledige selectie over de vloer tijdens de superbowl met popcorn en spareribs Gerry is speciaal, is moeilijk te vervangen. Maar aan alles komt een eind en de nieuwe teammanager Bart Kriek is klaar om de rol van Gerry over te nemen.

Als je met Gerry praat merk je al snel dat je met een ”lieve, zachtaardige” vrouw te maken hebt. Maar maak haar niet boos! Want onrecht kan ze niet tegen. Dat de mannen van ZZ Leiden haar gaan missen dat is wel zeker.

Na de presentatie van de selectie, die weer perfect aan elkaar gepraat werd door Martin Hooymans de vaste speaker, was er voor de partners van ZZ Leiden nog de mogelijkheid om in gesprek te gaan met bestuursleden, spelers en staf en was één ding wel duidelijk. Iedereen kijkt uit naar 7 oktober want dan is de eerste wedstrijd in de Vijf Meihal tegen Donar Groningen! oftewel VUURWERK. La la la LEIDUH!

ZZ Leiden is klaar voor het nieuwe seizoen

Afscheid teammanager Gerry v/d Vliet