ZVL-1886 BJ1 verliest topper in Ede (inclusief samenvatting)

Afgelopen middag speelde de BJ 1 (jongens onder de 17 jaar) van ZVL-1886 een topduel in Ede, de Leidse jonge mannen staan in de Landelijke eredivisie op een 2e plaats met drie punten achterstand op koploper Polar Bears en laat dat nou net deze middag de tegenstander zijn.

Het is de thuisploeg die al direct in het begin van de wedstrijd druk weet te zetten op de Leidse defensie en die weet zich er niet goed uit te spelen, waardoor de Polar Bears de 1e periode afsluiten met een 4-0 voorsprong. In de 2e periode weet ZVL uiteindelijk wel te scoren via Jimmy Sjardijn, maar met een stand van 5-1 op het scorebord ziet het er niet goed uit voor de Leidse talenten, als Polar Bears vervolgens verder uitloopt naar 7-1 lijkt de wedstrijd toch wel gespeeld, via Joël Kluivers weet de Leidse ploeg terug te komen tot 7-2, Polar Bears zet vervolgens weer aan en loopt uiteindelijk door naar een 10-2 voorsprong, via Jimmy Sjardijn, Joël Kluivers en David Voorvelt weet ZVL de schade te beperken tot een verschil van 5, maar we kunnen gerust zeggen dat de jonge mannen uit Leiden vandaag helaas niet thuisgaven en het verschil met koploper Polar Bears nu verder zien oplopen naar 6 punten.

Er zijn nu nog drie wedstrijden te gaan en dan gaan we starten met de play-offs.

Het leuke nieuws van vandaag was wel dat de ploeg volledig in het nieuw is gestoken door sponsor Seles, zij hebben alle mannen voorzien van nieuwe kleding. (zie de foto hierboven)

Hieronder de beelden die wij hebben gemaakt van deze wedstrijd.