ZVL-1886: heren op visite in Amersfoort, dames thuis tegen het Ravijn

De heren van ZVL-1886 werden vorig weekend uitgeschakeld in de KNZB beker, over twee duels was AZC-Moscow de sterkste, deze week wacht het eredivisie treffen met Schoonderbeek Bouw ZPC uit Amersfoort, op papier een mooi duel ZVL-1886 staat op dit moment op een 7e plaats in de eredivisie en de heren uit Amersfoort op de 8e plaats. 

De dames van ZVL-1886 kregen vorig weekend harde klappen van het Ravijn in de 1e wedstrijd van de KNZB beker kwartfinale, in Zwembad de Zijl stond er na vier periodes een uitslag van 7-11 op het scorebord, een lastige opgave dus om volgende week alsnog de halve finales te bereiken, maar goed de bal is rond! Deze week komen de dames van het Ravijn wederom op visite in Leiden maar dan voor een duel in de dames eredivisie. De ZVL dames speelde tot nu toe pas één duel in de eredivisie en die werd verloren tegen Widex GZC Donk, hierdoor vinden we de dames van coach Jacob Spijker op een 6e plaats, Het Ravijn speelde tot nu toe twee duels, ze wisten van ZPB H&L Productions te winnen en verloren nipt van UZSC. 

De wedstrijd van de dames zal morgen in Zwembad de Zijl om 18:30 van start gaan, de heren starten in Amersfoort om 19:45 uur.