ZVL-1886 heren winnen nipt in Barendrecht

De herenvan ZVL-1886 boekte vorig weekend twee heerlijke overwinningen op respectievelijk Polar Bears en UZSC, dit weekend stond de uitwedstrijd tegen laagvlieger ZPB H&L Productions op het programma, maar op één of andere manier altijd een beladen wedstrijd en dat was ook dit weekend weer niet anders, in de eerste periode een heerlijke krachtmeting en door doelpunten aan Leidse zijde van Stan van Ruiten, Yannick van den Burg en Wouter Kuijt kwam er een stand van 3-3 na 8 minuten zuivere speeltijd op het scorebord. De thuisploeg kwam in de 2e periode sterk uit de startblokken en pakte een 5-3 voorsprong, maar via Tim v/d Meer en Mark Visser kwam toch weer de 5-5 op het scorebord, wederom pakte de thuisploeg de voorsprong, maar nog voor het einde van de 2e periode wist Roeland Spijker zijn team terug op 6-6 te zetten. In de 3e periode was er wederom het initiatief van de thuisploeg die de aantrekelijke 3e periode een 10-9 voorsprong pakte, voor ZVL-1886 scoorde in deze periode Jasper Haasnoot, Roeland Spijker, Adam Makláry. In de 4e periode wist ZVL-1886 via Tim v/d Meer kwam de 10-10 op het scorebord en via Eric Verdoes kwam de Leidse ploeg op 10-11, wederom vocht ZPB – H&L Productions zich terug naar 11-11 maar via Tim van de Meer viel de beslissende 11-12 en toch de volle winst voor de Leidse ploeg.

Inmiddels is ZVL-1886 opgerukt naar de 5e plaats in de heren eredivisie met 22 punten uit 14 wedstrijden, dit zijn er drie minder dan nummer vier ZV de Zaan en laat dit nou uitgerekend volgende week zaterdag de tegenstander zijn.

 

ZPB H&L Productions – ZVL-1886 11-12
Periodestanden: 3-3, 3-3, 4-3, 1-3
Doelpuntenmakers ZPB: Maurice Dentro 2, Quint Gerdes 2, Jari Krijgsman 2, Oscar Visser, Steven Bloemberg, Frank Bot, Rick Vermeulen, Stephan de Ruijter.
Doelpuntenmakers ZVL: Tim van der Meer 3, Roeland Spijker 2, Mark Visser, Adam Makláry, David Spijker, Jasper Haasnoot, Yannick vd Burg, Eric Verdoes, Stan van Ruiten.