ZVL-Tetteroo wint nipt van Het Ravijn

De dames van ZVL-Tetteroo hebben hun winning streak ook tegen het Ravijn weten vast te houden, in Zwembad de Zijl wass het net als bij de heren een spannende partij en stond het halverwege de wedstrijd 5-4 in het voordeel van ZVL, vlak voor het einde van de 3e periode werd het nog heel even spannend toen Jolien van Brouwer het Ravijn terugbracht naar 8-7. In de 4e periode nam de Zijl Zwemsport al heel snel een flinke voorsprong via de Groot, Thomlinson en Voorvelt en liep uit naar een 11-8 voorsprong, toch knokte het Ravijn zich weer terug naar 11-10 alleen daar bleef het ook bij. Een heerlijke overwinning voor de Leidse dames die ook na deze overwinning de koppositie nog altijd delen met de Polar Bears uit Ede.

ZVL-Tetteroo – Het Ravijn 11-10
Periodestanden: 4-2, 1-2, 3-3, 3-3
Doelpuntenmakers ZVL-Tetteroo: Malissa van Rijn 4, Marianne de Groot 2, Chrissie Thomlinson 2, Rozanne Voorvelt, Iefke van Belkum , Kitty Lynn Joustra.
Doelpuntenmakers Het Ravijn: Lieke Klaassen 2, Lisanne Zonder 2, Jolien van Brouwershaven 2, Tessa Stutterheim 2, Lot Stertefeld, Charlotte Mensink.

 

Zaterdag:               
                    
 ZVL-Tetteroo   11 Het Ravijn    10
                    
 Polar Bears   10 Widex GZC Donk  8
                    
 UZSC       7 ZV De Zaan    6
                    
                    
                    
                    
                    
 Stand:                 
                    
 ZVL-Tetteroo  4-12 Het Ravijn   5- 4
 Polar Bears  4-12 ZV De Zaan   5- 4
 UZSC      4- 6 ZPB H&L Prod. 4- 0
 Widex GZC Donk 4- 6