Wij verzorgen sinds 2014 livestream en videoregistraties. We hebben in de afgelopen jaren mooie producties mogen verzorgen voor o.a. De KNZB, de KNLTB, de wethoudersvereniging en Nederlandse Vereniging voor Raadsleden.

Verder zijn we ook in de Stad en regio Leiden actief bij o.a. sportverenigingen, ondernemers en meer…

Onze kracht is dat we van onze passie ons beroep hebben kunnen maken, en dus bijna elke opdracht fluitend tegemoet gaan.

Wij zijn een allround media bedrijf uit Voorschoten (Regio Leiden en Den Haag), wij verzorgen veel livestream in de sport, maar in corona tijd zijn wij ook telkens meer bruiloften, uitvaartdiensten, bouwevents en meer gaan livestreamen. De mogelijkheden voor Livestream zijn zeer uitgebreid. Verder verzorgen we ook video producties in opdracht van o.a. De vereniging van Raadsleden, de Wethouders vereniging en het Nederlands Genootschap van Burgemeesters, maar ook krijgen wij regelmatig opdrachten voor sportwedstrijden, evenementen, bruiloften en uitvaartdiensten.

 

Onze werkwijze

  • U neemt contact met ons op per email of telefoonnummer
  • Wij bellen of mailen u terug met een verzoek voor een afspraak dit kan een fysieke afspraak zijn, telefonisch of digitaal met teams of zoom.
  • Wij doen u een passend voorstel doormiddel van een offerte.
  • Wij ontvangen van u een akkoord of afwijzing op de offerte.
  • Bij akkoord op de offerte komen wij op de afgesproken datum de livestream of video productie verzorgen.

 

Historie

Honsbeek Media is in 2015 opgericht, als sportpromotor zijn wij gestart in de regio Leiden, als snel kwam het onderdeel Livestream erbij, wij hebben in de periode 2015 tot en met 2022 livestream mogen verzorgen voor o.a. de KNZB (FINA World League Nederlands heren en dames waterpolo team) Apollo Amsterdam (Dutch Basketball League) ZVL-1886 Center (Eredivisie Waterpolo) Ook hebben wij in september 2021 de Copa de Padel live uitgezonden.

Inmiddels kunt u ons ook inhuren voor opname en livestream van o.a. Huwelijksceremonies, uitvaartceremonies, evenementen en meer…