Videoregistratie

Welkom bij Honsbeek Media, dé specialist in videoregistratie. Wij begrijpen de waarde van hoogwaardige videocontent, maar weten ook dat het inhuren van een volledig team voor videoproductie een aanzienlijke investering kan zijn. Daarom bieden wij een kosteneffectieve oplossing die de kwaliteit niet in gevaar brengt: onze exclusieve videoregistratiediensten.

Bij Honsbeek Media geloven we in eenvoud en efficiëntie. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van professionele videoregistratie, zonder onnodige extra's. Of het nu gaat om een conferentie, seminar, sportwedstrijd, lezing of ander evenement, wij zorgen ervoor dat elk belangrijk moment wordt vastgelegd met de hoogste precisie en kwaliteit.

Wat ons onderscheidt, is dat we ons richten op één ding en dat doen we goed: videoregistratie. Door ons te concentreren op dit ene aspect van videoproductie kunnen we niet alleen de kosten voor onze klanten laag houden, maar ook de kwaliteit van onze diensten maximaliseren.

Kies voor Honsbeek Media en ervaar de voordelen van professionele videoregistratie zonder de hoge kosten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen vastleggen op een manier die zowel indrukwekkend als betaalbaar is.

Wat kost een video- registratie?
Wanneer u uw presentatie, of andere belangrijke gelegenheid wilt vastleggen dan kunnen wij dat al vanaf €250,- ex btw Dit is inclusief montage van de gefilmde content, onze basispakket is 1 uur filmen + montage van de beelden.

Extra camera
Voeg een extra camera toe aan de video registratie, de mobiele camera die vanuit een ander standpunten opneemt zorgt voor een veel dynamischere video registratie, met de focus op extra dingen bij uw gelegenheid.

€150,- ex btw

Extra uren 
De kosten voor extra draai uren zijn €100,- ex btw

Videoregistratie voor o.a. Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk en Zoeterwoude